Tubli KOKK, tule meile !

Postitas NOP Apr, 11 2017,

Ei taha me suvel minna lasta, aga paratamatult virvendab silme eest september ja siis suunduvad ka meie paar kokka tagasi kokakooli, et oma oskusi ja teadmisi lihvida. Sellega seoses otsime oma meeskonda lisajõudu, kellega vastu minna värvilisele sügisele ning pehmele talvele. Seega, kui Sa tead, et kokatöö Sulle meeldib, siis võta meiega ühendust, et saaksime tuttavaks ja teada, kas meie oleme sinu jaoks ja sina meie jaoks. Enda kohta oskame öelda niipalju, et meil on väga lahe tiim ja meil on palju tööd, seega pealehakkamine ja hakkamasaamine on olulised võimed, et sulle meil meeldiks. Sügisel ootab meid rutiinile lisaks igasügisene Gurmeeturg, mille jaoks teeme kord aastas palju põnevat. Kui Gurmeeturg tehtud, siis nuputame välja külmale ajale sobiva menüü ning kui see tehtud, hakkame unistama jõulutoodest ja -tegemistest. Seega, alati on midagi, mis toob majja ka midagi erinevat ja lahedat. Aga, eks kohapeal saab ikka parema pildi ette, seega huvi korral võta meiega ühendust emailil: info@nop.ee

nop-gurmeeturg-2016-veebi50-1 nop-gurmeeturg-2016-veebi64 nop-gurmeeturg-2016-veebi86 nop-gurmeeturg-2016-veebi48NOP-i sügis-talv 2015 (18)7nop-gurmeeturg-2016-veebi43


Kevadpühade koogiideed…

Postitas NOP ,

Kevade ootamisega oleme me nii ärevil, aga ärme siis ära unusta, et lahedad kevadpühad on kohe ukse ees ning imelist magusat saate meilt ka ette tellida. Kevade tulekust annab märku muidugi rabarber, seetõttu on pakkumises kaks rabarberikooki (rabarberi-maasikakaramelli krõbedik ja rabarberi pavlova – mõlemad väikseformaadilised, esimene 6,9 euri, teine 11.50 euri), kohupiima-virsiku plaadikook (kg 17,90 euri) ja makroonitibud, mille oleme teinud laktoosivaba toorjuustuga (3,50 euri tk). Tellige ikka vähemalt 1 päev ette ja aadressilt tellimine@nop.ee. Ilusaid-ilusaid kevadisi pühi!!!: )IMG_1642IMG_1658IMG_1648IMG_1661


TMW erimenüü-joogid Kevad ATTACK!

Postitas NOP Mar, 30 2017,

tastesKevadesse ärkamine tundub saama traditsiooniks, et tuleb koos Tallinn Music Week’iga, kes justkui raputab, et aeg ärgata ja elada!;). Inspireerituna rahvusvahelisest festivalist ja kevadest on meil sel nädalal erimenüü, joogid&söögid.

Erinevad (7) rohelist supervilja said smuutisse Kevad ATTACK!, rabarber läks lisaks #vegan ja #novegan küpsetistele koos vaniljega purki ja ootab Mimosaks saamist. Nõgesejahu sai piruka sisse. Punane apelsin sai salatisse ja mahlaks. Nuikapsas, kui üks efektiivsemaid detox juurikaid, jõudis vene-koreapärasesse salatisse. Lisaks toovad rahvusvahelisust Jaapanist Lõuna-Ameerikani toorained, millest inspireerituna teeme meie sööki-jooki ja muusikud linna peal tööd ja kunsti. Ja muidugi ei saa me ilma Muhuta, kust tuleb seekord jaanalinnuliha, mis on suussulavaks carpaccioks ja seda jätkub täpselt niikaua kui jätkub, menüüst seda hiljem ei leia ja kes soovib proovida, siis see seab sammud siiapoole. See on midagi tõsiselt erilist eestimaist.

Lisaks, pane kalendrisse kirja, et TMW Linnalava raames on meil 2 kontserti neljapäeval 30.03 kl 14.45 ja 15.30 – teeme sellest nädast midagi, mida meenutada! Imelist kevade ja TMW nädala algust!

Tsekka Linnalava üritust siit, ära maha maga 😉
https://www.facebook.com/events/743673295800304/

17505159_1676292612387301_2629132824790465571_o17309747_1676276425722253_6288269421072801845_n17156241_1676269559056273_522091196143641732_nIMG_1506IMG_1502


VASTLAKUKLID??? VASTLAKUKLID!!!!

Postitas NOP Feb, 07 2017,

Nii, avame ettetellimise meie selle-aastastele vastlakuklitele. Palun saatke oma tellimused koos koguste ja järeletulemiste aegadega aadressile tellimine@nop.ee. Kui soov saada need ka kusagile saadetud, siis on see ka võimalik, lisades tellimusele 6 euri kullertasu.

Sel aastal siis 2 sorti:

Üks mahejahust ja kohupiima- vahukoore kreemi, jõhvika toormoosi ja pealt tsipakese sokolaadiga. Hind 2.5 euri

Teine gluteenivaba ja kama-kohupiima-vahukoore kreemi, mustsõstra toormoosi ja pealt tsipakese roosad (peedipulber) . Hind 3 euri.

Hõissaaaa!

IMG_20170130_131256_699


Üritus: Kus tehakse head veini?

Postitas NOP Jan, 12 2017,

cfuqu4e0saergdmvwtc4Eelmisel aastal heameele mõminaga vastu võetud veiniuurimisõhtud jätkuvad ka sel aastal. Uurime siis edasi, kas Lõuna-Aafrika kvalifitseerub ikka Uue Maailma veinitootjate alla, kui veinitegemise ajalugu ulatub seal pea 4 sajandi taha ning veiniistandused on kohati 8nda põlvkonna käes.. Kes siis ikkagi on uustulnuk sel turul ja kes mitte ehk kus siis tehakse häid veine?

Uurimise alla tulevad Graham Becki, Oak Valley ja Eagles Nest’i veininmajade tipptoodang, mis nende kodumaalgi väga hinnas ja tuntud. Ehk teisisõnu 3 erinevat mulli, 2 valget ja 2 punast:

MCC Graham Beck Brut
MCC Graham Beck Brut Rose 2010
MCC Graham Beck Cuvee Clive 2009
Eagle´s Nest Sauvignon Blanc 2016
Graham Beck Lonehill Chardonnay 2015
Graham Beck The Ridge Syrah 2013
Oak Valley Merlot Cab Blend 2011

Koha broneerimiseks palun tasu registreerimistasu 15 € Köleri deli+pood OÜ arvele EE177700771001712781 ja saada ka kinnitus enda tulekust info@nop.ee’le.

Veiniõhtut viib läbi Andres Erm, kes meist nende veinide kohta kõige rohkem teab.

Kohtumiseni!


Kalapäev Neljapäev (22.06), ettetellimisel suurem valik

Postitas NOP Jan, 10 2017,

Meil on hirmus-hirmus heameel, et viimase poole aasta jooksul oleme üles leidnud kaks täiesti erilise energiaga inimest. Sellised, kes fännavad enda toodet, sel korral siis kala, nii palju, et on nõus selle nimel linna tooma selle kõige värskema, ilmselgelt kõige parema kala meie vetest. Laur -kes toob meile juba kevadest ülihead ja värsket vikerforelli fileed (proovige seda toorelt sashimina süüa, te ei usu selle hõrku maitset!) ja külmsuitsu ja soolaforelli ning just nüüd lisandunud Siim Kalanast Hiiumaalt, kes hakkab meile toimetama Hiiumaa värske, suitsutatud ja purki pistetud kala. Paremat uudist on hetkel võimatu välja mõelda:)

Kala saabub neljapäeviti ning midagi tuleb meil alati ka müüki, aga selleks, et te saaksite kätte just selle, mida hing kõige rohkem ihkab, viime sisse ettetellimissüsteemi.

Igal teisipäeval, paneme siia blogisse nädala kalanimekirja, see hakkab kõikuma muidugi sellest, mida sel nädalal merest saadakse, kas jää tuleb ja kas üle mere meieni pääseb, aga kindlasti leiate sealt alati midagi. Teil jääb üle sealt endale parim välja noppida ja meile tellimus saata kolmapäeva hommikuks kella 10ks – email: tellimine@nop.ee ja siis jääb üle muidugi sellele neljapäeval järele tulla. Lahe? Vaid Hiiumaa kala tuleb reedeti, Lääne-Virumaa kka neljapäeval.

Selle nädala nimekiri on selline:

Eilne saak Hiiumaa vetest – ahven, lest, säinas, räim, Lääne-Virumaalt vikerforell ja Peipsist koha:
VÄRSKE KALA
 -VIKERFORELLI filee värske, vaakumis, ca 500g, 14,4 eur kg, Lääne -Virumaa
Kui juba ettetellimisele jutt läks, siis lisame siia juurde, et jätkuvalt võtame vastu iganädalaselt tellimusi ka TALUKANALE. Kana on terve kana, vaakumis, värske. Maksab 6,4 eur/kg. Kanad saabuvad teisipäeviti, pärast tellimuse esitamist võtame teie telefoni numbri, nii saame aegsasti teada anda, millal kanale järele tulla. Tellimus esitada nädal ette neljapäevaks. 
14753672_1826557434229469_349366546694475517_o 14853202_1826558384229374_9154022842992656740_o 14570810_1826557350896144_6378781606441682632_o 14725760_1826560387562507_2732444916629538854_n 14853184_1826553717563174_7064026193465969824_o 14589945_1826583227560223_7016348030346149458_o