Neljapäevane kohv – KENYA GETHUMBWINI ESTATE AA

Postitas NOP Mar, 09 2010,

Neljapäevas juba on midagi…. reede pole enam kaugel! Ja tuleb suurendada kiirust, et kõik, mida selleks nädalaks plaanitud sai, tehtud saaks!!! Selles päevas peab olema energiat, särtsu, tegutsemist ! Selleks päevaks sobib ideaalselt Keenia kohv, milles on kõike seda, mida neljapäevane päev endas vajab!!!!

Meie neljapäevane kohv: KENYA GETHUMBWINI ESTATE AA

Gethumbwini_-_Elspeth_Huxley's_house_&_flame_treesIstandus/Farm: Gethumbwini Estate

Araabika sort:  SL-59

Töötlusviis: Pestud kohv

Kuivatatud: Kuivatatud päikese käes puidust lavatsitel

Kohvi kasvamise kõrgus:  1675-1800 m üle merepinna

Aasta keskmine temperatuur:  15- 26 ˚C

Aastane sademete hulk:  1000 mm

Saagi korjamine: Juuni- detsember

Istanduse omanik:  Prantsuse erafirma: SOCFINAF

Linn:   Thika, 35 km Nairobist

Regioon: Aberdare Ranges eelmäestik, Keenia

Kohvi iseloomustus

Veinine, tugeva mustasõstra maitsega, väga täidlane ja kirka tsitruselise happesusega kohv. Järelmaitses on tunda valget greipi.

Lisainformatsioon

Gethumbwini Estate asub punasel vulkaanilisel pinnasel, mis on ideaalne kvaliteetse kohvi kasvatamiseks. Istandus on rajatud loodust säästes, jättes terveks sellele piirkonnale iseloomuliku loodusliku koosluse, mille hulka kuuluvad maod, jänesed, öökullid, kangurlinnud, kanakullid ja jõehobud.

Kohv töödeldakse pestud meetodil. Kohv hoitakse traditsiooniliselt kääritusbasseinides üle öö, seejärel pestakse, leotatakse ja kuivatakse päikese käes puidust lavatsitel, et õhk alt läbi käiks. Istandus annab tööd 100 alalisele töölisele ja 200 hooajatöölisele. Töölistele on rajatud elumajad, mis on varustatud vee ja elektriga. Istanduses on oma väike kliinik, mis annab tasuta arstiabi nii töölistele kui ka nende peredele.Gethumbwini_new_equip_&_Factory_June_06_007


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga